Pistachetuilles

Gang Patisserie
Keuken Hollands
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 100 g Suiker
  • 20 g Bloem
  • 0,5 dl Melk
  • 70 g Boter gesmolten
  • 65 g Pistachenoten gepeld en gehakt

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de suiker en de melk. Voeg de gezeefde bloem toe en vervolgens de pistachenoten en als laatste de gesmolten boter.
  • Leg 1 lepel per tuille op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer het mengsel uit met een vork tot een dunne ronde plak.
  • Bak de tuilles ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin zijn en een krokant uiterlijk hebben. Leg ze voorzichtig met een spatel over een deegroller en laat snel afkoelen. Dit alles moet snel gebeuren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept