Pinda dipsaus

Keuken Vietnam
Porties 5 personen

Ingrediënten
  

  • 2 tl olie om mee te bakken
  • 2 teentjes knofook geperst
  • 1 tl Gember vers geraspte
  • 3 el sweet chili sauce
  • 2 el hoisin saus
  • 160 ml water
  • 3 el pindakaas met stukjes noot

Instructies
 

  • Verhit de olie in een smalle steelpan op medium gasvlam. Zodra de olie net een beetje heet wordt, voeg je de knoflook en de gember toe en bakt dit voor ongeveer 30 seconden tot het begint te geuren. Voeg de sweet chili sauce, de hoisin saus, water en pindakaas toe en roer tot alles glad is. Laat zachtjes pruttelen tot de saus indikt. Laat afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept