Geroerbakte broccoli met knoflook

Keuken Vietnam
Porties 5 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram vietnamese of chinese broccoli
  • 2 el sesam olie
  • 6 teentjes Knoflook in schijfjes gesneden
  • 1 el soyasaus
  • 1 stengel Citroengras fijngesneden, buitenste deel eraf gepeld
  • 1 el Suiker
  • 1 el Vissaus
  • 1 tl chili vlokken of verse spaanse peper fijn gesneden.
  • 0,5 stuks Limoen sap

Instructies
 

  • Blancheer de broccoli een halve minuut en spoel onmiddellijk af met koud water.
  • Verhit de sesamolie in een wok en wanneer het heet genoeg is, voeg alle knoflook, chili en citroengras toe. Pas op, de olie verbrandt vrij snel.
  • Als de knoflook kleurt (10-15 sec) voeg je de broccoli en de rest van de ingrediënten toe. Enkele minuutjes goed mengen en verhitten en serveren op een schaal.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept