Crêpes

Voor de risotto aux épices
Bereidingstijd 1 min
Totale tijd 1 min
Gang Voorgerecht
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 100 g Bloem
  • 1 stuks Eieren
  • 1 stuks Eidooier
  • 3 dl Melk
  • 1 snufje Zout
  • 1 el Olie
  • 20 g Boter voor het bakken

Instructies
 

  • Meng het ei en de extra eierdooier met de bloem, de olie en een snufje zout en voeg een deel van de melk toe.
  • Klop totdat er een dik mengsel ontstaat en voeg dan pas de rest van de melk toe (je kan ook de foodprocessor gebruiken).
  • Giet het beslag in een kom en laat ± 30 minuten rusten.
  • Bak de flensjes in een crêpe-pan en laat ze op een taartrooster afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept