Sperziebonen met gember

Gang Bijgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g sperziebonen
  • 3 el Olijfolie
  • 2 teentjes Knoflook gesneden in plakjes
  • 1 el Gember
  • 1 el Bloem
  • naar smaak Zout
  • naar smaak zwarte peper
  • naar smaak Citroensap

Instructies
 

  • Was de spreziebonen en maak ze schoon. Blancheer ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet dan af en leg ze in ijswater om het doorgaren te stoppen.
  • Bak in een koekenpan de knoflook en gember 1 minuut in de olijfolie. Voeg dan de sperziebonen toe, bestrooi met zout en peper en bak dan nog 2 minuten. Strooi de bloem over de bonen, schep goed om en bak tot ze goudbruin zijn.
  • Serveer direct en met een scheutje olijfolie en citroensap.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept