Sperziebonen met gember
Ingrediënten
- 500 g sperziebonen
- 3 el Olijfolie
- 2 teentjes Knoflook gesneden in plakjes
- 1 el Gember
- 1 el Bloem
- naar smaak Zout
- naar smaak zwarte peper
- naar smaak Citroensap
Instructies
- Was de spreziebonen en maak ze schoon. Blancheer ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet dan af en leg ze in ijswater om het doorgaren te stoppen.
- Bak in een koekenpan de knoflook en gember 1 minuut in de olijfolie. Voeg dan de sperziebonen toe, bestrooi met zout en peper en bak dan nog 2 minuten. Strooi de bloem over de bonen, schep goed om en bak tot ze goudbruin zijn.
- Serveer direct en met een scheutje olijfolie en citroensap.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!