Speculaasmousse

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Nagerecht, Patisserie, Vegetarisch
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 100 g Eiwit
  • 75 g Suiker
  • 180 ml Room Als laatste
  • 1 blaadjes Gelatine
  • 12 g Speculaaskruiden
  • 140 ml Room Als eerste
  • 50 g Boter
  • 150 g Chocoladedruppel wit

Instructies
 

  • Doe de gelatine in een bakje koud water.
  • Smelt de witte chocolade au bain marie. Meng met de boter en de room. Voeg de speculaaskruiden toe en de gelatine. Meng goed, zodat de gelatine oplost.
  • Sla het eiwit met de suiker stijf. Meng dit dan met het chocolademengsel.
  • Sla de room halfstijf en meng door het chocolade/eiwit mengsel.
  • De mousse is nu klaar voor gebruik. Je kunt het een paar dagen in de koelkast bewaren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept