Groentebouillon van geroosterde groenten

Gang Sauzen, Soepen, Vegetarisch
Porties 2 liter

Ingrediënten
  

  • 250 g Champignons
  • 250 g Knolselderij
  • 1 stuks Winterwortel
  • 4 stuks Sjalotjes

Instructies
 

  • Rooster paddenstoelen, knolselderij (in blokken) en sjalotten goudbruin. Voeg paddenstoelen en knolselderijschil toe.
  • Houd paddenstoelen apart om later gebakken aan het gerecht toe te voegen. Hierna specerijen als; korianderzaad, laurier, peperkorrels, kruidnagel en een bosjes peterselie toe.
  • Restanten van andere gerechten kunnen altijd toegevoegd worden. Zet het geheel onder water en dek af.
  • Laat zolang mogelijk staat, hier zeef en passeer. Gebruik handschoentjes om al het vocht uit het gezeefde product te knijpen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept