Shiitakes met sesamolie en sojasaus

Gang Bijgerecht
Keuken Korea
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 12 stuks Shiitakes
  • naar smaak Sesamolie
  • naar smaak Sojasaus zo oud mogelijk
  • 1 dl Paddenstoelenbouillon
  • 4 takjes Koolzaadbloemen
  • naar smaak maple siroop

Instructies
 

  • Kruis de shiitakes in, zodat ze smaak van de marinade kunnen opnemen. Doe dan de ingrediënten in een kommetje en leg de shiitakes erin. Laat ze een kwartiertje staan.
  • Doe alles nu in een steelpannetje en zet het vuur half hoog. Laat alles even doorgaren, tot het meeste vocht verdampt is. Serveer de shiitakes op een bordje en giet er de resterende saus over. Garneer met gele bloemen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept