Zeebaars alla Ligure
Ingrediënten
- 2 stuks zeebaarsfilet Dorade kan ook
- 350 g aardappelen in dunne plakjes gesneden
- 200 g cherrytomaatjes gehalveerd
- zwarte olijven - ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 1 teen knoflook
- Een paar takjes rozemarijn
- Extra vergine olijfolie
- Zeezout
- Witte wijn
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°/180° hetelucht. Leg op een bakplaat de aardappelschijfjes, de gehalveerde cherrytomaatjes, olijven, pijnboompitten. Voeg de knoflook, rozemarijntakjes, zout en een flinke scheut olijfolie toe en roer door elkaar.
- Rooster 20-25 minuten in de oven tot de aardappelen zacht beginnen te worden.
- Kruid de zeebaarsfilets, leg ze op de aardappelen, voeg een scheutje witte wijn toe en bak nog 15-20 minuten tot de vis gaar is.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!