Zeebaars alla Ligure

Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stuks zeebaarsfilet Dorade kan ook
  • 350 g aardappelen in dunne plakjes gesneden
  • 200 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • zwarte olijven - ontpit
  • 20 g pijnboompitten
  • 1 teen knoflook
  • Een paar takjes rozemarijn
  • Extra vergine olijfolie
  • Zeezout
  • Witte wijn

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°/180° hetelucht. Leg op een bakplaat de aardappelschijfjes, de gehalveerde cherrytomaatjes, olijven, pijnboompitten. Voeg de knoflook, rozemarijntakjes, zout en een flinke scheut olijfolie toe en roer door elkaar.
  • Rooster 20-25 minuten in de oven tot de aardappelen zacht beginnen te worden.
  • Kruid de zeebaarsfilets, leg ze op de aardappelen, voeg een scheutje witte wijn toe en bak nog 15-20 minuten tot de vis gaar is.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept