Maak van 2/3 deel van de suiker, het water en een vanillestokje suikerstroop. Pocheer de verse perziken in de suikerstroop in 10 minuten gaar. Verwijder het vel en de pit. Hierna kunnen de perziken in het vocht warmgehouden worden. Maak de sabayon door vier eierdooiers au bain marie (80 graden celsius) schuimig en stevig te kloppen met het restant van de suiker. Voeg om de smaak te verrijken sauterneswijn toe. Serveer dit over de warme perziken.
Sabayon van warme perziken en sauterneswijn
Bereidingstijd 1 minuut min
Totale tijd 1 minuut min
- 2 stuks Perzikken
- 150 g Suiker
- 2 stuks Eidooier
- 0,5 stokje Vanillestokje
- 1 el Witte wijn
- 2,5 dl water
Maak van 2/3 deel van de suiker, het water en een vanillestokje suikerstroop. Pocheer de verse perziken in de suikerstroop in 10 minuten gaar. Verwijder het vel en de pit. Hierna kunnen de perziken in het vocht warmgehouden worden. Maak de sabayon door vier eierdooiers au bain marie (80 graden celsius) schuimig en stevig te kloppen met het restant van de suiker. Voeg om de smaak te verrijken sauterneswijn toe. Serveer dit over de warme perziken.
Linzen met knolselderij
Linzen met knolselderij
Ingrediënten
Instructies
Aardappelkoek met gegratineerde portobello
Aardappelkoek met gegratineerde portobello
Ingrediënten
Instructies
Parfait van peren met frambozen-truffels
Parfait van peren met frambozen-truffels
Ingrediënten
Parfait
Truffels
Instructies
Opmaak van de borden
Geroosterde gemengde groenten
Geroosterde gemengde groenten
Ingrediënten
Instructies
Gratin Dauphinois
Gratin Dauphinois
Ingrediënten
Instructies
Meloen met garnalen
Meloen met garnalen
Ingrediënten
Instructies
Focaccia met rozemarijn
Focaccia met rozemarijn
Ingrediënten
Instructies
Spaghetti met Italiaanse tomatensaus
Spaghetti met Italiaanse tomatensaus
Ingrediënten
Instructies
courgettesoep
courgettesoep
Ingrediënten
Instructies
Sabayon van warme perziken en sauterneswijn
Maak van 2/3 deel van de suiker, het water en een vanillestokje suikerstroop. Pocheer de verse perziken in de suikerstroop in 10 minuten gaar. Verwijder het vel en de pit. Hierna kunnen de perziken in het vocht warmgehouden worden. Maak de sabayon door vier eierdooiers au bain marie (80 graden celsius) schuimig en stevig te kloppen met het restant van de suiker. Voeg om de smaak te verrijken sauterneswijn toe. Serveer dit over de warme perziken.
Sabayon van warme perziken en sauterneswijn
Ingrediënten
Instructies