Gebakken plakken eendenlever met truffels

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Voorgerecht gevogelte
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 100 g Eendenlever pate Ganzenlever kan ook
  • 20 g Truffel
  • 5 el Port. rode of madeira
  • 50 g Bloem
  • 20 g Kruiden

Instructies
 

  • Kruid rauwe plakken eendenlever van 1 cm dikte met zout, peper en kruiden. Haal ze luchtig door de bloem en bak ze in boter als kalflever. Bak stukjes truffel in deze braadjus, deglaceer met madeira of port en giet de saus over de plakken lever.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept