Los de gist en de suiker op in melk van 38 graden. Meng bloem, eieren en de gistoplossing en voeg het zout toe. Werk er hierna geleidelijk de zachte boter door. Kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Leg een doek op het deeg en laat het op kamertemperatuur 1,5 uur rijzen. Sla het deeg plat, bol het deeg op en leg het in een met boter ingesmeerd bakblik, of maak er bolletjes van. Bak het brood ca. 30 minuten bij 180 graden.
Briochebrood Cees H
- 45 g Gist
- 35 g Suiker
- 1,3 dl Melk
- 560 g Patentbloem
- 3 stuks Eieren
- 15 g Zout
- 170 g Boter
Los de gist en de suiker op in melk van 38 graden. Meng bloem, eieren en de gistoplossing en voeg het zout toe. Werk er hierna geleidelijk de zachte boter door. Kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Leg een doek op het deeg en laat het op kamertemperatuur 1,5 uur rijzen. Sla het deeg plat, bol het deeg op en leg het in een met boter ingesmeerd bakblik, of maak er bolletjes van. Bak het brood ca. 30 minuten bij 180 graden.
Riblap
Riblap
Ingrediënten
Instructies
Kabeljauw met bloemkool en draadjesvlees
Kabeljauw met bloemkool en draadjesvlees
Ingrediënten
Instructies
Pesto alla Genovese
Liguria
Pesto alla Genovese
Ingrediënten
Instructies
Mousse van witte chocolade
Mousse van witte chocolade
Ingrediënten
Instructies
Briochebrood Cees H
Los de gist en de suiker op in melk van 38 graden. Meng bloem, eieren en de gistoplossing en voeg het zout toe. Werk er hierna geleidelijk de zachte boter door. Kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Leg een doek op het deeg en laat het op kamertemperatuur 1,5 uur rijzen. Sla het deeg plat, bol het deeg op en leg het in een met boter ingesmeerd bakblik, of maak er bolletjes van. Bak het brood ca. 30 minuten bij 180 graden.
Briochebrood Cees H
Ingrediënten
Instructies
Bonbon chocolade puur
Bonbon chocolade puur
Ingrediënten
Instructies
Zeeduivel met verjussaus
Zeeduivel met verjussaus
Ingrediënten
saus
Instructies
Paprika-Garnalensushi
Paprika-Garnalensushi
Ingrediënten
Instructies
Zalmsushi
Zalmsushi
Ingrediënten
zevenkruidenpoeder
Instructies
Bagna cauda
Bagna cauda
Ingrediënten
Instructies