Zeef de bouillon, laat volledig afkoelen en ontvet hem.
Bewaar het vlees.
Schenk de bouillon voorzichtig in een kleinere pan, zodat het bezinksel achterblijft of schenk het door een zeef met kaasdoek.
Snijd prei, wortel en bleekselderij in hele kleine schijfjes en blokjes en bak die 5 minuten in hete boter.
Voeg 1 deciliter van de bouillon toe en laat het inkoken.
Pluk de mooiste stukjes vlees van het bot.
Verhit de rest van de bouillon, breng op smaak met zout, peper en een paar druppels worcestersauce.
Schenk de bouillon in warme soepkoppen.
Voeg aan elke kop wat vlees, groentemix en peterselie toe en, aan tafel, 1 eetlepel Madeira of medium sherry.
Coquilles St Jacques met inktvis en zwarte risotto
Coquilles St Jacques met inktvis en zwarte risotto
Ingrediënten
coquilles
Risotto
Instructies
Wildsoep met bospaddestoelen
Wildsoep met bospaddestoelen
Ingrediënten
Instructies
Bonbon chocolade wit
Bonbon chocolade wit
Ingrediënten
Instructies
Zwarte risotto
Zwarte risotto
Ingrediënten
Instructies
Aardbeien in chocolade
Aardbeien in chocolade
Ingrediënten
Instructies
Frambozentruffels
Frambozentruffels
Ingrediënten
Instructies
Meringuetaart met rabarbervulling
Meringuetaart met rabarbervulling
Ingrediënten
Deeg
Vulling
Meringue
Instructies
Deeg
Vulling
Meringue
Afmaken
Mokkataart
Mokkataart
Ingrediënten
gebak
creme
Instructies
Madeleines
Madeleines
Ingrediënten
Ossenstaartsoep
Ossenstaartsoep
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiding
Bereidingswijze
Serveertips