Verhit de olie in een wok op matig-laag vuur en roerbak de currypasta ongeveer 2 minuten tot hij sist en flink geurt. Doe er de stukjes kip bij en bak ze 1-2 minuten. Giet er de helft van de kokosmelk bij, roer goed, draai het vuur half hoog en laat 2-3 minuten koken. Voeg de rest van de kokosmelk, de vissaus, en de suiker toe, en roer nogmaals. Doe er de beide soorten aubergine bij, leg een deksel op de wok en laat ze 4-5 minuten koken tot ze gaar zijn. Doe er
de basilicumblaadjes en plakjes rode peper bij, roer 30 seconden en schep de curry in een kom. Garneer met basilicumblaadjes en plakjes rode peper, en serveer met rijst.
Heat the oil in a wok over medium-low heat and stir-fry the curry paste for about 2 minutes until it hisses and smells strongly. Add the chicken pieces and fry for 1-2 minutes. Add half of the coconut milk, stir well, turn the heat to high and let it boil for 2-3 minutes. Add the rest of the coconut milk, the fish sauce, and the sugar, and stir again. Add the two types of eggplant, put a lid on the wok and let them cook for 4-5 minutes until they are done. Put it there
add the basil leaves and slices of red pepper, stir for 30 seconds and spoon the curry into a bowl. Garnish with basil leaves and slices of red pepper, and serve with rice.
Dipsaus voor zeebanket
Dipsaus voor zeebanket
Ingrediënten
Instructies
Geroosterde jumbo zoetwatergarnalen
Geroosterde jumbo zoetwatergarnalen
Ingrediënten
Instructies
Geroosterde inktvis
Geroosterde inktvis
Ingrediënten
Instructies
Groene curry met kip en aubergine
Groene curry met kip en aubergine
Ingrediënten
Garnering
Instructies
Zoete chilidipsaus
Zoete chilidipsaus
Ingrediënten
Instructies
Saam-gier
Saam-gier
Ingrediënten
Instructies
Pangsit met varkensvlees en garnalen
Pangsit met varkensvlees en garnalen
Ingrediënten
Serveren
Instructies
Eieren in tamarindesaus
Eieren in tamarindesaus
Ingrediënten
Eieren
Garnering
Instructies
Rode currypasta
Rode currypasta
Ingrediënten
Instructies
Groene currypasta
Groene currypasta
Ingrediënten
Instructies