Was de alikruiken heel goed schoon. Was de bladselderij en de peterselie en maak daarvan een bedje op de bodem van een pan. Leg hier de gewassen alikruiken op en giet zoveel water bij dat de alikruiken geheel onder water staan. Voeg dan de laurierblaadjes, de basilicum, de tijm, het zout en de versgemalen peper toe. Breng het water aan de kook en laat de alikruiken op hoog vuur met het deksel op de pan driemaal opkomen. Draai het vuur laag en laat de alikruiken in 10 minuten zachtjes gaar koken. Dien de alikruiken direct op.
Alikruken
Was de alikruiken heel goed schoon. Was de bladselderij en de peterselie en maak daarvan een bedje op de bodem van een pan. Leg hier de gewassen alikruiken op en giet zoveel water bij dat de alikruiken geheel onder water staan. Voeg dan de laurierblaadjes, de basilicum, de tijm, het zout en de versgemalen peper toe. Breng het water aan de kook en laat de alikruiken op hoog vuur met het deksel op de pan driemaal opkomen. Draai het vuur laag en laat de alikruiken in 10 minuten zachtjes gaar koken. Dien de alikruiken direct op.
Alikruken
Coquilles met pompoenchutney en gelei van witlof
Coquilles met pompoenchutney en gelei van witlof
Ingrediënten
Pompoenchutney
Witlofgelei
Parmaham
Coquille
Instructies
Pompoenchutney
Witlofgelei
Parmaham
Coquilles
Afmaken
Marmite of runderbouillon
Marmite of runderbouillon
Ingrediënten
Bouillon
Op smaak maken
Instructies
Kookworkshop Lente
Wijn en spijs proeverij
Eieren en cholestorol
Workshop Relaxed koken
Koken met vis
Weekend voor ‘mannen in de buitenlucht’
Poëtisch diner