Minipizza ansjovis

Gang Amuse, Aperatief
Porties 6

Ingrediënten
  

  • 6 stuks Ansjovis
  • 0,25 stuks Paprika, rood
  • 12 stuks Olijven, groen
  • 1 el Pesto
  • 200 g Pizzadeeg
  • 100 g Tomatensaus
  • 2 takje Oregano

Instructies
 

  • Rol het pizzadeeg uit en steek rondjes van 5 cm uit. Leg ze op een bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Leg de paprika op de saus. Bak de pizza's op 230ºC voor ongeveer 10 minuten. Leg dan de olijven, ansjovis, pesto en oregano op de pizzaatjes. Serveer koud of warm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept