Rooster eerst de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur of in de oven op 160 graden goudbruin. Blijf erbij, want als ze eenmaal bruin worden, gaat het snel. Laat afkoelen en hak ze in grove stukjes met een mes. Niet in de keukenmachine, want dan wordt het een te fijne massa.
Rooster de havervlokken goudbruin in een droge koekenpan. Voeg de kokos toe en rooster nog 30 seconden. Haal van het vuur en doe over in een kom. Schep om met de amandelen, rozijnen en het fruit, voeg de kokossiroop en de honing toe.
Doe over in een mooie schaal en zet naast de yoghurt op tafel.
Kies voor het fruit wat er in het seizoen voorradig is. Pruimen, watermeloen, vijgen, dadels, granaatappels, bramen, appels, peren, aardbeien etc.
Aardbeien cocktail
Aardbeien cocktail
Ingrediënten
Instructies
Muesli ontbijt
Muesli ontbijt
Ingrediënten
Instructies
Kersensap
Kersensap
Ingrediënten
Instructies
Lelawar Bali
Lelawar Bali
Ingrediënten
Instructies
Pindasaus kipsate
Pindasaus kipsate
Ingrediënten
Instructies
Oranje sap
Oranje sap
Ingrediënten
Instructies
Groente stoofpot
Groente stoofpot
Ingrediënten
Instructies
Rode risotto in spitskool
Rode risotto in spitskool
Ingrediënten
Instructies
Rollende steen van fontina en mais
Rollende steen van fontina en mais
Ingrediënten
Instructies
Rode wijn castrique
Rode wijn castrique
Ingrediënten
Instructies