Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Aardbeienmousse
- 400 g Aardbeien
- 15 g Gelatine
- 50 g Suiker
Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Aarbeiengelei
Aarbeiengelei
Ingrediënten
Instructies
Honingkoekjes
Honingkoekjes
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienmousse
Los de gelatine op in warm water.
Maak van de aarbeien een puree, met de staafmixer of in een keukenmachine. Voeg eventueel wat suiker toe.
Verwarm de puree een beetje en meng de opgeloste gelatine erdoor.
Laat afkoelen.
Klop de slagroom tot slappe pieken. Meng hiervan eerst een paar eetlepels door de vruchtenpuree en daarna de rest luchtig er doorheen scheppen.
Laat koud worden.
Aardbeienmousse
Ingrediënten
Instructies
Aardbeienijs
Aardbeienijs
Ingrediënten
Instructies
Vier-kazensaus
Vier-kazensaus
Ingrediënten
Instructies
Parmentier
Parmentier
Ingrediënten
Instructies
Zucca
Zucca
Ingrediënten
Instructies
Dumkes
Dumkes
Ingrediënten
Instructies
Croissantdeeg LCB
Croissantdeeg LCB
Ingrediënten
Deeg
Het toeren
Instructies
Deeg
Het toeren
Kouign Anann
Kouing Anann
Ingrediënten
Instructies