Gepocheerde ossenhaas met kreeft

Gang Voorgerecht vis
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 320 g Ossenhaas
  • 1 stuks Kreeft
  • 4 stuks Kwartelei
  • 1 bosje Bosui
  • 1 el Wasabipasta
  • 3 el Mayonaise
  • 12 stuks Olijven, zwart
  • 1 Blik Ansjovis
  • 1 dl Olijfolie

Instructies
 

  • Gaar de ossenhaas in neutrale olijfolie van 80 graden tot het vlees 48 graden is. Laat de kreeft 6 a 7 minuten pocheren en laat afkoelen. Haal het vlees uit de schaal. Kook de kwarteleitjes 2 minuten en pel ze. Snijd het bosuitje in lange slierten. Meng de wasibipuree met de mayonaise. Snijd de ossenhaas in fijne plakjes en dresseer deze op een verwarmd borg. Voeg naar smaak zeezout toe en leg de stukken kreeeft op het vlees. Decoreer met de overige ingredienten en trek een streep wasibimayonaise op het bord en versier met hoopjes tapenade van zwarte olijven en zwarte olijven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept