Voor het pocheren van fruit is een lichte siroop nodig. De suiker in de pan doen, het water erbij doen en rustig verwarmen tot de suiker is opgelost. Even laten koken en dan afkoelen tot gebruik.
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
- 250 ml suiker
- 500 ml water
Vier-kazensaus
Vier-kazensaus
Ingrediënten
Instructies
Parmentier
Parmentier
Ingrediënten
Instructies
Zucca
Zucca
Ingrediënten
Instructies
Dumkes
Dumkes
Ingrediënten
Instructies
Croissantdeeg LCB
Croissantdeeg LCB
Ingrediënten
Deeg
Het toeren
Instructies
Deeg
Het toeren
Kouign Anann
Kouing Anann
Ingrediënten
Instructies
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
Voor het pocheren van fruit is een lichte siroop nodig. De suiker in de pan doen, het water erbij doen en rustig verwarmen tot de suiker is opgelost. Even laten koken en dan afkoelen tot gebruik.
Suikersiroop voor het pocheren van fruit
Ingrediënten
Instructies
Gekruide peren
Gekruide peren
Ingrediënten
dacquiosedeeg
ganache
saus
Peren
Instructies
Vijgencompote
Vijgencompote
Ingrediënten
Instructies
Peren-cranberryplaatkoek
Peren-cranberryplaatkoek
Ingrediënten
Instructies