Badam aur pista ka halvã

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Patisserie, Vedisch
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 250 g Walnoten of andere noten
  • 150 g Basterdsuiker bruine
  • 3 dl Melk
  • 2 el Kokos

Instructies
 

  • Maak het trempeersapje door het suikerwater met de rum, de kirsch en de specerijen in een pan te verwarmen en ongeveer 15 minuten te laten trekken. Dompel de baba’s hierin zodat ze zich goed volzuigen. Plaats op ieder bord een baba en giet de kersenragout rondom. Eventueel serveren met een bolletje kaneelijs.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept