Rillette Baambrugs big

Recept Afdrukken

Ingrediënten

gram

Instructies

    Pekelwater
    1. Doe het zout, suiker en kruiden in het water en breng aan de kook. Als het zout en de suiker zijn opgelost, laat je het afkoelen tot kamertemperatuur.
    Pekelen vlees
    1. Doe het vlees in het water en zet 24 uur gekoeld weg.
    Garen vlees
    1. Haal het vlees uit de pekel en spoel het af.
    2. Zet op met de kippenbouillon en laat zachtjes koken tot het uit elkaar valt. Zeef het vlees uit de bouillon en zet het vlees en de bouillon weg in de koelkast.
    3. Schep het vet van de bouillon en doe in een keukenmachine. Voeg het vlees toe en draai tot een smeerbare massa.
    4. Serveer met geroosterd brood en cornichons, uitjes en kappertjes.
    Bron:
    0 antwoorden

    Plaats een Reactie

    Meepraten?
    Draag gerust bij!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *