ZAKELIJKE GESPREKKEN IN EEN CULINAIRE AMBIANCE

Soms is het goed om te vergaderen op een plek die los staat van je bedrijf. Hier word je niet afgeleid door collega’s en je bent even uit je normale omgeving. De beste plek om dit te doen is bij Cook Your Life waar je de hele dag wordt verzorgd met koffie, thee en de heerlijkste hapjes. Ook een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden.

Het atelier is per dagdeel te reserveren:

  • Tussen 8.00 en 13.00 uur
  • Tussen 13.00 en 17:00 uur
  • Tussen 17.00 uur en 22.00 uur

Kosten

  • Huur: € 450 per dagdeel, inclusief koffie, thee en drankjes plus kleine hapjes.
  • Lunch: €25 per persoon.
  • Driegangendiner: €65 per persoon, exclusief drankjes. Het is mogelijk om een wijnarrangement à €25 per persoon toevoegen.

Optioneel

  • Presentatiemiddelen zoals beamer of beeldscherm zijn op aanvraag te huur.
  • Indien gewenst verzorgen wij professionele, secretariële diensten zoals notulisten waardoor u rustig vergadert en de notulen de volgende dag in uw inbox zitten.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Reserveren & contact

Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch.

Om een gemaakte reservering te bevestigen, kun je hieronder de aanbetaling doen.
VERGADEREN, LUNCHEN OF DINEREN. ALLES KAN.

Koffie, thee en drankjes staan klaar als je binnenkomt en ook wacht een klein hapje op je. Terwijl jij zit te vergaderen aan de duizenden jaren oude Kauri tafel, serveer ik nog meer lekkere hapjes.

Uiteraard is het ook mogelijk om een lunch of een diner te boeken. Bij de lunch kun je salades, zelfgebakken brood, groente- en vruchtensappen, een warm gerechtje en verschillende soorten broodbeleg verwachten. Doordat ik energiegevende ingrediënten  gebruik, waar bijvoorbeeld weinig suikers in zitten, heb je de hele dag een constant energieniveau en bespaar je jezelf de bekende dip na de lunch.

Een diner bestaat uit drie gangen en kunnen we in overleg samenstellen. Uiteraard houd ik  rekening met dieetwensen of allergieën.

DOE EENS IETS ANDERS

Wil je elkaar eens op een andere manier leren kennen na al dat harde werken? Kies dan voor een aansluitende kookworkshop.

Na gedane zaken en onderhandelen is het tijd voor ontspanning. Ga samen koken in een relaxte setting. Cook Your Life is een uitermate geschikt locatie om met je team tot culinaire topprestaties te komen, met het professionele Lacanche fornuis als middelpunt.

Wil je iemand verassen met een cursus, bijzonder diner of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.