ZAKELIJKE GESPREKKEN IN EEN CULINAIRE AMBIANCE

Wanneer:

Ochtend, middag of avond, met koffie, thee en drankjes plus kleine hapjes.

Tijdstipen:

08.00 uur tot 13.00 uur; 13.00 uur tot 17:00 uur; 17.00 uur tot 22.00 uur.

Kosten:

€ 250 (ex BTW) per dagdeel, inclusief drank en koffie.

Lunch:

€35 per persoon.

3 Gangendiner:

€65 per persoon exclusief drank.

Inschrijven:

Via ons contactformulier.

Soms is het goed om te vergaderen op een plek die los staat van je bedrijf. Je wordt niet afgeleid door collega’s en je bent even uit je normale omgeving. En dan nog wel in een inspirerende omgeving aan het water, in een oude haven van Amsterdam.

Je kunt het atelier per dagdeel reserveren.

Je zit aan de duizenden jaren oude Kauri tafel, dat is al inspirerend genoeg! Koffie, thee en drankjes staan klaar als je binnenkomt, plus een klein hapje. Wij maken de gehele dag door kleine hapjes en eventueel een lunch en diner. Dat doen we terwijl je zit te vergaderen. Door goed gebruik van energiegevende ingrediënten (weinig suikers bijvoorbeeld) heb je de hele dag een constant energieniveau. Dus geen lunchdip. Bij de lunch kun je salades, zelfgebakken brood, groente- en vruchtensappen, een warm gerechtje en verschillende soorten broodbeleg verwachten. Het diner is een drie gangendiner, op verzoek houden we uiteraard rekening met dieetwensen.

Presentatiemiddelen zoals beamer of beeldscherm zijn op aanvraag te huur.

We kunnen ook gebruik maken van de diensten van professionele notulisten. Deze brengen meteen structuur aan in de vergadering en de stukken. Laat ons weten als u hier gebruik van wil maken.