ONTDEK DE CULINAIRE GEHEIMEN VAN AMSTERDAM

Tijdens deze workshop gaan we op een culinaire reis door Amsterdam. We gaan op pad per auto, fiets, wandelend of per boot om inkopen te doen bij de best bewaarde adressen in de stad, terwijl onze gids mooie verhalen vertelt over plekken die we tegenkomen.

We koken vooral met producten van Nederlandse bodem en tussendoor genieten we aan tafel van alle smakelijke gerechten die we hebben klaargemaakt. Deze workshop sluiten we af met een proeverij.

Informatie

Deze workshop wordt niet meer gegeven.

De workshop duurt 1 dag en is op aanvraag beschikbaar. Omdat er veel vraag naar is, organiseer ik een paar keer per jaar een workshop op open inschrijving.  Datum in overleg. Aantal deelnemers: Minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Tijdstip

De les vindt plaats tussen ± 10.00 uur en 17.00 uur.

Kosten

€ 195

Daginvulling

’s Ochtends starten we de dag in het kookatelier met koffie en wat lekkers. Daarna gaan we op pad om inkopen te doen bij de beste bewaarde adressen in de stad, terwijl onze gids mooie verhalen vertelt over plekken die we tegenkomen.

Terug in het kookatelier toveren we een overheerlijke 4-gangen lunch op tafel om hier vervolgens samen aan tafel van te genieten. We sluiten de middag af met een Hollandse kaasproeverij en heerlijke wijnen.

Inschrijven

Inschrijven doe je via het contactformulier of telefonisch. Dit kan individueel of per groep. De minimale deelname is 4 personen.

Wil je iemand verassen met een cursus of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.

Zoek je iets anders? Bekijk dan eens mijn cursusaabod of andere workshops.