ONTDEK DE CULINAIRE GEHEIMEN VAN AMSTERDAM

Tijdens deze workshop gaan we op een culinaire reis door Amsterdam. We gaan we op pad per fiets, wandelend of per boot om inkopen te doen bij de best bewaarde adressen in de stad, terwijl onze gids mooie verhalen vertelt over plekken die we tegenkomen.

We koken vooral met producten van Nederlandse bodem en tussendoor genieten we aan tafel van alle smakelijke gerechten die we hebben klaargemaakt. Deze workshop sluiten we af met een proeverij.

Wanneer

Zowel een dagprogramma als meerdaagse programma’s zijn op aanvraag beschikbaar.

Kosten

Eén dag: € 175
Drie dagen €510
Vijf dagen €750

Informatie & inschrijven

Scroll naar beneden voor meer informatie.
Schrijf je in via het contactformulier of bel. Dit kan individueel of per groep. De minimale deelname is 4 personen.

WORKSHOP VAN EEN DAG

’s Ochtends starten we de dag in het kookatelier met koffie en wat lekkers. Daarna gaan we op pad om inkopen te doen bij de beste bewaarde adressen in de stad, terwijl onze gids mooie verhalen vertelt over plekken die we tegenkomen.

Terug in het kookatelier toveren we een overheerlijke 4-gangen lunch op tafel om hier vervolgens samen aan tafel van te genieten. We sluiten de middag af met een Hollandse kaasproeverij en heerlijke wijnen.

Laat het je smaken!

WORKSHOP VAN DRIE TOT VIJF DAGEN

Vind je een dag te kort? Volg dan deze meerdaagse workshop die gebaseerd is op de klassieke Franse basistechnieken. Aan bod komen onder andere snijtechnieken, deegsoorten, bouillons en fonds, sauzen, soorten gevogelte, vlees en vis en maken we enkele klassieke gerechten.

We beginnen de dag in het kookatelier met koffie en wat lekkers. Daarna begint het avontuur. Elke dag maken we een culinaire excursie door Amsterdam. Dit doen we per boot over de grachten en door het IJ, en wordt al dan niet afgesloten met een proeverij.

Terug in het atelier verdelen we de taken waarna we aan de slag gaan voor een uitgebreide 4-gangen lunch. De laatste dag is extra speciaal. In plaats van een lunch maken we een diner klaar en mag je iemand uitnodigen die je ook wilt laten genieten van jouw kookkunsten.