MOOIE GESPREKKEN VOEREN AAN DE OUDE KAURI TAFEL

Bij een table d’hôte diner schuif je individueel of met een paar vrienden aan rondom de 28.000 jaar oude Kauri tafel. Het menu, viergangen met amuses en friandises, heb ik al bedacht en verschijnt vanzelf op tafel, terwijl jij geniet van een ontspannen avond met je  tafelgenoten.

Datum & tijd

De datum van het eerstvolgende diner wordt nog bepaald.

Kosten

De kosten zijn € 55 per persoon. Je kunt eventueel ook een wijnarrangement à €15 boeken.

Inschrijven

Individueel of per groep. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

Wil je iemand verassen met een cursus of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.

Bij een table d’hôte diner schuif je individueel of met een paar vrienden aan rondom de 28.000 jaar oude Kauri tafel. Het menu, een meergangen diner met amuses en friandises, heb ik al bedacht en verschijnt vanzelf op tafel, terwijl jij geniet van een ontspannen avond met je tafelgenoten.

Cook You Life is een ontmoetingsplek voor gasten uit de hele wereld. Tijdens het eten ontstaat vanzelf contact. Samen eten verbroedert, je ontdekt elkaars verschillen en dat maakt het leven interessant. Door nieuwsgierig te zijn naar andere culturen open je je blik en krijg je nieuwe inzichten. Ik ben benieuwd wat jij gaat ontdekken…