Kaaskroketten

Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 18 stuks

Ingrediënten
  

  • 900 g kaasragout
  • fijn paneermeel
  • grof paneermeel
  • 5 stuks Eiwit
  • 10 g Bloem

Instructies
 

  • Schep bollen van 50 g van de kaasragout. Rol ze tot een kroket en rol door het fijne paneermeel. Kaaskroketjes zijn dunner dan andere kroketten, omdat de kaas snel smelt en de neiging heeft door de korst heen te breken. Door de dunnere vorm zijn ze sneller klaar. Klop de eiwitten los en roer er de bloem doorheen. Haal de koketten door het eiwit en rol ze daarna door het grove paneermeel. Frituur de kroketten 3 minuten in olie van 180ºC. Doe in een kleine frituur hooguit 3 kroketten. Anders koelt de olie teveel af.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept