Hutspot

Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 kg Aardappelen
  • 1 kg Winterwortel
  • 500 g Ui
  • 200 g Knolselderij
  • 100 g Boter
  • 100 ml Melk
  • 1 stuks Laurierblaadjes
  • 250 g Klapstuk

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en de wortels. Snijd de wortels, knolselderij en de uien in brunoise. Kook de aardappels gaar. Kook de wortel, uien en knolselderij met het laurierblaadje ook gaar. Maak van de aardappels met de melk en boter een smeuïge puree en schep hier de groenten door. Serveer met klapstuk.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept