Dorade met aubergine en paprika
Ingrediënten
- 1 stuks Aubergine
- 2 stuks Paprika, rood
- 250 g Aardappelen
- 1 stuks Dorade Gefileerd
Instructies
- Zet de oven op 200 º C en leg daar de aubergines en paprika’s in. Haal na 15 minuten de paprika’s eruit en laat even rusten. Haal na 35 minuten de aubergines er uit.
- Trek de schil van de paprika’s af en snijd het vruchtvlees in brunoise.
- Schil ook de aubergine en snijd hier ook het vruchtvlees in brunoise.
- Meng de aubergine met de paprika en zet weg tot gebruik.
- Schil de aardappels en kook ze 15 minuten, tot ze net niet gaar zijn. Laat afkoelen en snijd ze in blokjes van 5 mm.
- Pak 3 koekenpannen en bak de aardappelen bruin.. Bak tegelijkertijd de groenten met een teen knoflook en een takje tijm. Bak ook de dorade. Eerst op de velkant en dan kort op de vleeskant.
- Serveer op warme borden. Eerst de groenten, daarboven op de vis en aan de zijkant de aardappeltjes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!