Rougail citron, Guadeloupe

Citroen rougail

Gang Sauzen
Keuken Frans
Porties 350 gram

Ingrediënten
  

  • 3 stuks citroenen
  • 2 cm Gember
  • 2 stuks chilipepers
  • 1 tl Kurkuma
  • 2 tl Lente-ui gehakt
  • 0,5 tl Zeezout
  • 2 tl Olie

Instructies
 

  • Snijd de citroenen in 2-3 mm dikke plakken. Halveer elke plak en snijd in drie driehoekjes. Verwijder de pitten. Wrijf de gember in de vijzel tot een puree.
  • Doe de stukjes citroen en de gemberpuree in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Schep alles goed om.
  • Dek het mengsel af met plasticfolie en laar een paar uur staan, zodat de citroenschil zachter wordt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept