Carpaccio van harder

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Voorgerecht vis
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 1 stuks Harder
  • 100 g Sla Kruidensla
  • 3 el Citroenolie
  • 1 el Azijn, rode wijn

Instructies
 

  • Fileer de vis en snijd met een flexibel mes dunne plakjes. Leg elke plakje tussen twee velletjes folie en sla met een groot mes heel dun. Leg in een schaal opzij. Maak een vinaigrette van citroenolie en rode wijnazijn. Doe deze voor een deel over de sla. Leg de carpaccio dakpansgewijs op een bord. Leg in het midden wat sla en besprenkel de vis met wat druppels olie. Bestrooi met zout en peper en serveer.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept