Coquilles met knolselderijcrème

Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Voorgerecht vis
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 12 stuks Coquille
  • 100 g Knolselderijcrème Of wortelcreme
  • 0,2 dl Olijfolie
  • 2 takjes Tijm

Instructies
 

  • Haal de coquilles uit de schelp en snijd in drie plakjes. Leg hiervan 2 plakjes dakpansgewijs over elkaar in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en zet in een lauwwarme oven. Verwarm de knolselderijcrème. Vlak voor het serveren de overige plakjes coquille kort bakken in de boter, tot ze lichtbruin zijn. Spuit een dun laagje knolselderijcrème op het bord, leg daar een plakje coquille uit de oven op, weer een dun laagje knolslederij, coquille, knolselderij en als laatste de gebakken coquille. Garneer met enkele blaadjes tijm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept