Bonbon foelie nootmuskaat

Gang Patisserie
Porties 24 stuks

Ingrediënten
  

  • 3 blaadjes Foelie blaadjes
  • 200 g Room
  • 1 snufje Zout
  • 200 g Chocolade 53% gehakt
  • 0,5 tl Nootmuskaat

Instructies
 

  • Verwarm de room met de foelie, nootmuskaat en zout op een matig vuur. Laat ongeveer 20 minuten heel zachtjes gaan. Neem de pan van het vuur, verwijder de foelieblaadjes en voeg de fijngehakte chocolade toe. Roer tot alle chocolade is opgelost. Stort de vulling uit op een oppervlakte van 20 x 20 cm. Laat afkoelen bij kamertemperatuur. Maak op vetvrij papier rondjes pure chocolade van de getempereerde chocolade voor bonbons. Spuit hierop de vulling en haal door de getemperde chocolade.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept