Bitagal curry
Ingredients
- 3 Stuks Sjalotten
- 1 Stuks Knoflook
- 1 Stuks Tomaat
- 100 G Bitagal Of andere vrucht
- 0,25 tl Zout
- 0,25 tl Kurkuma
- 0,25 tl Kerrie
- 0,25 tl mosterdpoeder
- 0,25 tl Kaneel
- 0,25 tl Chilivlokken
- 1 Mespunt garam massala
- 1 Stuks Groene peper
- 2 Stuks Sjalot
- 1 Teen Knoflook
- 4 Stuks Kerrieblaadjes
- 4 Stuks Pandanblaadjes
- 1 dl lichte kokosmelk
- 1 dl Volle kokosmelk
Instructions
- Snijd het fruit in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten en laat 15 minuten koken.
Notes
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!