Bucatini met olie en knoflook
Ingrediënten
- 100 g Broodkruim
- 1 teentje Knoflook geperst
- 2 el Peterselie grof gehakrt
- 15 teentjes Knoflook plakjes
- 1 tl Chilipeper
- 150 ml Olijfolie
- 2 el Kappertjes grof gehakt
- 650 g bucatini
Instructies
- Meng het broodkruin, de geperste knoflook en de helft van de peterselie in een kommetje en voeg zout en peper toe. Zet weg tot gebruik.
- Bak in een koekenpan de plakjes olijfolie en chilipeper tot de knoflook lichtbruin is en voeg dan de kappertjes en het broodkruimmengsel toe. Meng en houd warm.
- Kook de pasta in gezouten water al dente. Giet af en doe meteen in de pan met de knoflooksaus. Schep goed om en bestrooi met de rest van de peterselie en peper.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!