Zoute karamelkoekjes

Gang Patisserie
Porties 300 gram

Ingrediënten
  

  • 250 g Suiker
  • 50 g Boter
  • 5 g Zout

Instructies
 

  • Maak een karamel van de suiker met wat water. Doe er de boter in klontjes bij en dan het zout. Giet uit over een gelpad of bakpapier op een schuine aflopend vlak, zodat de karamel dun uitvloeit. Doe na het uitharden in de keukenmachine en maal tot poeder. Strooi het poeder in een zeefje uit op een gelpad en zet dan in de oven op 200 graden. Kijk goed, want het gaat snel. Als de karamel is uitgevloeid, haal dan de bakplaat uit de oven. Laat afkoelen en til de koek eruit en leg apart in een droge bak. Sluit goed af, er mag geen vocht bijkomen. Breek de koek voor het serveren in grove stukken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept