Watermeloen carpaccio

Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stuks watermeloen
  • naar behoefte olijfolie
  • Maldon zout

Instructies
 

  • Schil de watermeloen.
  • Snijd in plakken van 8 centimeter dik.
  • Trek vacuüm zodat de cellen in de meloen kapotgaan, haal uit de zak.
  • Droog 5 uur in een droogoven op 60°C.
  • Vries in en laat ontdooien, herhaal dit proces.
  • Dep goed droog.
  • Snijd in plakken van 3 millimeter dikte op de snijmachine.
  • Leg op een ovenplateau en bak 20 minuten op 130°C.
  • Leg op vet vrij papier en rook 2 minuten in een rookoven.
  • Dresseer op een bord en maak af met olijfolie en maldonzout.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept