Warme geitenkaas salade

Gang Voorgerecht vlees
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 1 krop Sla kies een mooie soort van het seizoen
  • 100 g Geitenkaas
  • 4 stuks Tomaat
  • 16 stuks Olijven, zwart
  • 2 el Honing
  • 100 g Ontbijtspek blokjes
  • 3 el Olijfolie
  • 1 el Witte wijnazijn
  • 2 el Pijnboompitten
  • 1 stuks Stokbrood

Instructies
 

  • Leg wat sla op de bordjes en snijdt per persoon een tomaat in schijfjes. Maak een dressing van (olijf)olie en (witte wijn)azijn en een beetje honing. Leg de schijfjes tomaat op de sla en maal wat zwarte peper erop, leg op een bakblik voorzien van aluminiumfolie, sneetjes stokbrood en leg daar dan een schijfje geitenkaas op + een beetje honing. Bak de spekblokjes zachtjes uit in eigen vet en strooi deze over de salade. Rooster de pijnboompitten even en strooi deze er ook over. Verwarm de grill voor en zet het bakblik erin, binnen enkele minuten is het geitenkaasje licht bruin en warm. Schep de broodjes + geitenkaas op de salade.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept