Verdure di primavera condite

Italiaanse groenten in vinaigrette saffraan saus
Bereidingstijd 1 minuut
Totale tijd 1 minuut
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 2 teentje Knoflook
  • 5 draad Saffraan
  • 1 stuks Gember
  • 0,5 dl Azijn
  • 1,5 dl Olijfolie
  • 0,5 stuks Citroen
  • 1 stuks Laurierblaadjes
  • 1 takje Tijm
  • 1 takje Rozemarijn
  • 3 stuks Venkel
  • 20 stuks Asperge
  • 200 g Peultjes

Instructies
 

  • Maal de knoflook, saffraan en gember fijn.
  • Meng de azijn met de olijfolie, citroen en alle kruiden
  • Breng dit aan de kook en voeg het saffraanmengsel toe
  • Maak de groenten schoon en snijd ze, indien nodig, wat kleiner
  • Kook de groenten al dente en dompel ze in koud water en giet ze af
  • Schep de dressing er doorheen en laat het geheel afkoelen
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept