Vanillesaus

Bereidingstijd 1 min
Totale tijd 1 min
Gang Nagerecht
Porties 1 liter

Ingrediënten
  

  • 0,5 l Slagroom
  • 0,5 l Melk
  • 1 stuks Vanillestokje
  • 200 g Suiker
  • 250 g Eidooier

Instructies
 

  • Breng de room met de melk aan de kook. Snijd de vanillestokjes in de lengte open, schraap de vanille eruit en voeg dit met de stokjes aan het roommengsel toe. Laat het geheel een uurtje trekken. Zeven. Meng de suiker met de eidooiers. Roer de helft van het roommengsel erdoor. Voeg het eidooiermengsel aan de rest van het roommengsel toe en verwarm de vla onder geregeld roeren tot 80 graden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept