Tartelettes

Gang Patisserie
Keuken Frans, Hollands
Porties 8 stuks

Ingrediënten
  

  • 100 g zandtaartdeeg
  • 1 dl slagroom
  • 1 el honing
  • 0,25 stuks vanillestokje uitgeschraapt
  • 100 g fruit

Instructies
 

  • Bak de tartelettes in vormpjes op 180ºC tot ze mooi goudbruin zijn.
  • Klop de slagroom lobbig met de honing en de vanille zaadjes. Laat even de smaken doortrekken, een uurtje. Vul dan de tartelettes met een lepel slagroom. Leg hierboven op het fruit. Bestrooi licht met poedersuiker en serveer. Maak ze niet al te lang van tevoren, want dan wordt het koek slap door het vocht uit de slagroom.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept