Tartaar van de Librije

Gang Voorgerecht vlees
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 300 g Rundvlees gehakt
  • 2 stuks Sjalotje
  • 1 el Kappertjes
  • 4 stuks Eidooier
  • 2 el Olijfolie
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper

Instructies
 

  • Snijd 1 sjalotje in smalle ringen en gebruik dit later als garnering. Hak het andere sjalotje in een keukenmachine samen met ¼ van het rundvlees, de kappertjes (op 12 na voor de garnering), 4 eidooiers en de olijfolie fijn. Breng dit vrij hoog op smaak met peper en zout. Voeg dit mengsel aan de rest van het vlees toe, controleer de smaak. Opdienen als eilandje in een vijver van bieslookmayonaise, rondom gegarneerd met druppels creme fraiche, verse bieslookstengels, sjalotringen en kappertjes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept