Poffertje van aardappel en oester

Porties 4

Ingrediënten
  

  • 4 stuks Oester
  • 100 g Aardappelen 1 stevige aardappel.
  • 5 g Aardappelzetmeel

Instructies
 

  • Snijd de aardappel in zeer fine reepjes en meng deze met het aardappelzetmeel, iets zout en peper. Steek de oesters open en laat het oestervocht weglopen, snijd de oesters los. Vet een poffertjespan in met wat olie en leg in vier holletjes wat aardappelreepjes. Leg de oesters op de aardappel in de holletjes. Bedek ze met nog wat aardappelreepjes en bak ze op hoog vuur. Draai ze om als de onderzijde goudbruin is en bak ook deze zijde goudbruin en krokant.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept