Saltimbocca

Gang Hoofdgerecht vlees
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 1 kg Kalfsbovenbil
  • 400 g Parmaham
  • 1 bosje Salie
  • Peper
  • 0,1 l Marsala
  • 100 g Boter

Instructies
 

  • Snijdt per persoon 3 dunne plakjes kalfsbovenbil,
  • mep de met plastic/ folie bedekte plakken zo dun mogelijk met een mes/ paletmes.
  • bedek elke plak met ham en vers gehakte salie en peper
  • Rol op en bind vast met vleestouw of steek vast met stokjes.
  • Bak in boter/ olie en blus af met witte wijn of marsala en
  • monteer de saus met koude klontjes boter.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept