Rode uiencompote

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Bijgerecht, Vegetarisch
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 1 el Boter
  • 2 el Honing
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 3 stuks Ui Rode ui
  • 200 ml Wijn, rood

Instructies
 

  • Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit de boter in een pan en fruit de ui circa 5 minuten. Schenk de balsamicoazijn en de rode wijn erbij en voeg de honing toe. Breng rustig aan de kook. Laat circa 15 minuten op laag vuur koken tot er een stroperige uiencompote ontstaat. Breng op smaak met een beetje zout.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept