Schil de komkommer, snijd doormidden en verwijder de zaadlijsten, snijd in juliienne en meng met olijfolie en citroensap met wat zout.
Snijd de zalm in blokjes van 2 cm en rook in thee, rozemarijn, jeneverbessen en rijst.
Leg de blokjes zalm in een bakje en laat een paar minuten marineren in wasabi, opgelost in sojasaus.
Haal de zalm uit de marinade en leg op de komkommer, op een lepel.
Garneer met geroosterde sesamzaadjes.
Sformatino mediterrano
Sformatino mediterrano
Ingrediënten
Buitenkant
Vulling
Bietensaus
Gefrituurde wortels
Instructies
Buitenkant
Vulling
Gefrituurde wortels
Bietensaus
Afmaken
Quiche di cipolla
Quiche di cipolla
Ingrediënten
Instructies
Parfait
Parfait
Ingrediënten
Instructies
Roquefortcream met gerookte eendenborst
Roquefortcream met gerookte eendenborst
Ingrediënten
Instructies
Zomerse fruittaart
Zomerse fruittaart
Ingrediënten
Instructies
Guacamole
Guacamole
Ingrediënten
Instructies
Kaaskoekjes parmezaans
Kaaskoekjes parmezaans
Ingrediënten
Instructies
Gerookte zalm met komkommer
Gerookte zalm met komkommer
Ingrediënten
Instructies
Gerookte zalm met komkommer
Gerookte zalm met komkommer
Ingrediënten
Instructies
Medallions van kreeft en avocado
Medallions van kreeft en avocado
Ingrediënten
Instructies