Bonbon Sereh

Gang Patisserie
Porties 24

Ingrediënten
  

  • 200 g Slagroom
  • 2 stengel Citroengras
  • 1 snufje Zout
  • 1 el Witte wijnazijn
  • 550 g Chocolade, wit

Instructies
 

  • Snijd de sprieten citroengras overlangs doormidden en dan in stukken van 5 cm. Breng de slagroom met het citroengras en zout tegen de kook aan. Laat het afgedekt op een kookplaatje 20 minuten intrekken. Het vel op de room niet weghalen, ook niet roeren. Haal de room van het vuur en giet door een zeef.Voeg de wittewijnazijn eraan toe. Roer de witte chocolade beetje bij beetje door de warme room tot het een homogene massa is. Verwarm zo nodig nog even au bain-marie.. Laat afkoelen tot kamer temperatuur. Doe in een spuitzak, maak rondje pure chocolade op bakpapier en spuit het mengsel op de rondjes. Haal dan door pure chocolade.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept