Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
- 6 cl Sinaasappelsap
- 2 cl Gingerale
- 2 cl Citroensap
- 7 stuks Ijsblokjes
Aardappelgratin, zoet
Aardappelgratin, zoet
Ingrediënten
Instructies
Pizza met feta, tomaat en olijven
Pizza met feta, tomaat en olijven
Ingrediënten
Instructies
Vulling
Pizza’s
Maltaisesaus
Maltaisesaus
Ingrediënten
Instructies
Aubergine met karnemelksaus
Aubergine met karnemelksaus
Ingrediënten
Aubergine
Saus
Instructies
Borsjt
Borsjt
Ingrediënten
Instructies
Vegetarische stoofpot
Vegetarische stoofpot
Ingrediënten
Instructies
Orange splash
Doe alle sappen met de ijsblokjes in de shaker en schut het ongeveer 15 seconden door elkaar. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in de glazen op 3 ijsblokjes.Vul verder aan met gingerale en mineraalwater.
Orange splash
Ingrediënten
Instructies
Speltbrood
Speltbrood
Ingrediënten
Instructies
Nuoc Cham
Nuoc Cham
Ingrediënten
Instructies
Vietnamese springroll
Vietnamese springroll
Ingrediënten
Instructies