Ravioli gevuld met spinazie

Bereidingstijd 2 min
Totale tijd 2 min
Gang Bijgerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 1 kg Spinazie
  • 100 g Ricotta
  • 1 snufje Dragonpoeder
  • 50 g Boter
  • 0,5 bosje Salie

pasta

  • 200 g Pastameel
  • 2 stuks Eieren
  • 1 snufje Zout

Instructies
 

  • Maak de ravioli van verse pasta. Kook de spinazie, snijd fijn en laat uitlekken. Doe er de ricotta door. Maak het sausje met de boter, dragonpoeder en salie. Laat warm worden en even trekken. Pas op dat de boter niet verkleurt. Vul de ravioli met het spinaziemengsel en kook al dente. Dien op met de saus over de ravioli gegoten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept